4Ward ICT Services neemt een duidelijke positie in de markt in. 4Ward staat voor vooruitgang, dynamiek en ontwikkeling en wij onderscheiden ons als een bijzonder sociaal bedrijf. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten. Dit betekent dat wij een hechte band een voorwaarde vinden om tot een goed resultaat te komen. Openheid, eerlijkheid en partnership zijn voor ons vanzelfsprekende begrippen. Dit tezamen met een hoge mate van professionaliteit zijn de ingrediƫnten van succes. Meedenken met klanten, anticiperen en investeren in nieuwe ontwikkelingen. U als partner mag dit van ons verwachten.

Onze medewerkers
4Ward heeft altijd ingezien dat de klant uiteindelijk het meest gebaat is bij medewerkers die zich willen inzetten voor 4Ward. Daarom streven we ernaar ons te onderscheiden als sociaal bedrijf. We kunnen dan ook zeggen dat we een bijzonder sociale en horizontale organisatie hebben weten op te bouwen. We vragen wel van onze medewerkers dat samenwerking, flexibiliteit, dynamiek en innovatie hoog in het vaandel gedragen worden. Dit wordt gecombineerd met een goede begeleiding (aandacht en opleidingen) en een hoge mate van professionaliteit vanuit de organisatie. Hierdoor kunnen we onze medewerkers zonder meer vertrouwen waar het gaat om de inzet bij de klant.

Onze diensten
4Ward detacheert uitsluitend zeer ervaren ICT specialisten voor de iSeries400 markt en alle expertises op het gebied van Testing van automatiseringssystemen.

Onze partners
4Ward ICT Services is sterk in samenwerking. Openheid en eerlijkheid zijn per slot van rekening de pijlers van 4Ward. We richten niet alleen onze middelen op klanttevredenheid door een bijzondere instelling van onze medewerkers, een dienstenaanbod wat anticipeert op de klant en een selectie van innovatieve producten, 4Ward richt ook aandacht op het vinden van de juiste partners. Deze partners zullen veelal de aanvullende diensten leveren die de eisen van een klant specifiek vereisen. Daarnaast zullen onze partners sterk zijn in die zaken die ons onderscheiden.

Onze klanten
Als wij over onze klanten praten dan hebben wij het al snel over onze missie. Onze missie is een langdurige partnerrelatie met onze klant waarbij 4Ward de klant optimale oplossingen biedt voor al zijn ICT vraagstukken. 4Ward gaat daarbij investeringen niet uit de weg. Investeringen in kennis en innovatie ten behoeve van de klant zijn zaken die de klant van ons mag verwachten. 4Ward is geen afwachtende partner, meedenken en adviseren zijn voorwaarden voor een prettig en langdurig partnerschap.